PH Sıvı Ekstresi, ısıtılmış etmüstahzarları ve kürlü salam ürünlerinde yağ oksidasyonunu durdurur

PH Sıvı Ekstresi
-►-PH Sıvı Özüt olmadan % 1 PH Sıvı Özüt

Pişmiş ürünler: 0 ° C soğutma.
Salam ürünleri: kuru oda 14 ° C.

PH Sıvı Özütlü tampon sistemleri, aşağıdakiözelliklerin kalitesini uzatır:

Tampon pH 6 olan pişmiş ürünler: %80 -100 uzun süreli kaliteyi artırır.
Tuzlu ürünler: % 80-150uzatılmış kalite, taze ve hazırlanmış,pişmemiş ürünler: % 150 - 200 daha uzun süre.

 


ÜRÜN SERİSİ | PH Sıvıtampon sistemleri | PH Sıvı Sistemi | Dünya Et Endüstrisi | PH Sıvı Ekstresi | Karaciğerpreparatlarında blok | PH Sıvı Özüt Tampon fosfat 60151'inbeklenen faydaları | Geleneksel pişmiş Helal Jambon kürler | Yeni Satış | PH SıvıKalitesinin kanıtlanmış gerçekliği | Salam ürünü | PH Liquid Belgium ve Belgosuc ..... | Bufferglucose Syrup Clean Label