PH Sıvı Ekstresi, ısıtılmış etmüstahzarları ve kürlü salam ürünlerinde yağ oksidasyonunu durdurur-►-PH Sıvı Özüt olmadan % 1 PH Sıvı Özüt Pişmiş ürünler: 0 ° C soğutma. PH Sıvı Özütlü tampon sistemleri, aşağıdakiözelliklerin kalitesini uzatır:Tampon pH 6 olan pişmiş ürünler: %80 -100 uzun süreli kaliteyi artırır.
ÜRÜN SERİSİ | PH Sıvıtampon sistemleri | PH Sıvı Sistemi | Dünya Et Endüstrisi | PH Sıvı Ekstresi | Karaciğerpreparatlarında blok | PH Sıvı Özüt Tampon fosfat 60151'inbeklenen faydaları | Geleneksel pişmiş Helal Jambon kürler | Yeni Satış | PH SıvıKalitesinin kanıtlanmış gerçekliği | Salam ürünü | PH Liquid Belgium ve Belgosuc ..... | Bufferglucose Syrup Clean Label
|