PH Sıvı Sistemi

PHSıvı Özü ve Tampon Fosfat 60152 kullanılaraktampon sınıfı konsantrasyon ve raf süresi için uluslararası standartlar

Et dünyasında ilk kez: tampontabloların yayınlanması


  ürünler Min. - maks.
Tampon kodu 1 Salam ürünler Tampon pH 4.8-54
  Kürleme ürünler Tampon pH 5.3 - 5.6
Tampon kodu 3 Isıtmalı kesme ürünler et sosisleri Tampon pH 5.9 - 6.2
Tampon kodu 4 Isıtmalı Karaciğer ürünleri Tampon pH 5.9 - 6.2
Tampon kodu 5 Tüm ısıtmalı Helal Jambonpreparatları Tampon pH 5.9 - 6.2
Tampon kodu 6 Tenekeli ürünler Tampon pH 6 - 62

Raf ömrü: ürüne göre sıcaklığı ayarlanır

Tampon kod 1 1 - 9 aya kadar
Tampon kod 2 2 ay ila 1 yıla kadar
Tampon kodu 3 - 9 ay
Tampon kodu 4  3 - 6 ay
Tampon kodu 5 3 ay ila 1 yıla kadar
Tampon kodu 6 1 ile 3 yıla kadar

Pişirmedenve kürden sonra KNQ2 ve KN03 kalıntısı
Kg üzerinden nihai ürün kg başınaKN02 PPM Min - Maks KN03 Kg başına Min - Maks
Tüm ısıtmalı Helal Jambon ürünleri 10 -20 ppm -
Tüm ısıtmalı karaciğer ürünleri - 25 ppm  
Tüm ısıtmalı kesme et ürünleri - 18 ppm  
Tüm ısıtmalı tenekeli ürünler 5-15 ppm  
Tüm salam ürünleri - 20 ppm 30 ppm
Taze ve tütsü kürlenmiş etler vb ... - 25 ppm 15-25 ppm

 

100kg'lık bitmiş ürün başına sodyum klorit Potasyum tuzu
Tüm ısıtmalı Helal Jambon ürünleri 3/4 1/4
Tüm ısıtmalı karaciğer ürünleri 3/4 1/4
Tüm ısıtmalı kesilmiş etürünleri 3/4  
Tüm ısıtmalı tenekeli ürünler   1/4
Tüm salam ürünleri 3/4 1/4
Kürlenmiş ürünler Taze- ve tütsü Sığıreti... 1/4 1/4

 

Tampon ph değerleri: 24 saat sonra ürünleriçin haricifilm

  Ürünler Min.- maks.
Tampon koduvakumpaketleme Sığır eti - dana eti - Sığıreti - koyun etiPiliç göğüs eti ve hindi filetosu Tampon pH 4.5 - 5.2 Tampon pH 4.8 - 5.2
Tampon kodu 2vakumpaketleme Hamburger - taze kıyma et - taze sosis ve kasetine dayalı diğer taze ürünler - yağ - sıvı PH SıvıtamponFosfat + dekstroz + tatlandırıcıotlar Tampon pH 5 - 5.8
Tampon kodu 3vakumpaketleme Saf kıyılmış kas etiSığır - dana - Sığıreti + PH Sıvı tamponuFosfat ve dekstroz Tampon pH 5.1 - 5.8

Raf ömrü: ürüne göreuyum ısısı

Tampon kodu 1:  1 - 3 ay . Kas ürününe göre.
Tampon kodu 2:  1 - 2 ay Kas ürününe göre
Tampon kodu 3: 10-15 gün. Kas ürününe göre

 


ÜRÜN SERİSİ | PH Sıvıtampon sistemleri | PH Sıvı Sistemi | Dünya Et Endüstrisi | PH Sıvı Ekstresi | Karaciğerpreparatlarında blok | PH Sıvı Özüt Tampon fosfat 60151'inbeklenen faydaları | Geleneksel pişmiş Helal Jambon kürler | Yeni Satış | PH SıvıKalitesinin kanıtlanmış gerçekliği | Salam ürünü | PH Liquid Belgium ve Belgosuc ..... | Bufferglucose Syrup Clean Label