PH Sıvı Sistemi
PHSıvı Özü ve Tampon Fosfat 60152 kullanılaraktampon sınıfı konsantrasyon ve raf süresi için uluslararası standartlar
Et dünyasında ilk kez: tampontabloların yayınlanması
|
ürünler |
Min. - maks. |
Tampon kodu 1 |
Salam ürünler |
Tampon pH 4.8-54 |
|
Kürleme ürünler |
Tampon pH 5.3 - 5.6 |
Tampon kodu 3 |
Isıtmalı kesme ürünler et sosisleri |
Tampon pH 5.9 - 6.2 |
Tampon kodu 4 |
Isıtmalı Karaciğer ürünleri |
Tampon pH 5.9 - 6.2 |
Tampon kodu 5 |
Tüm ısıtmalı Helal Jambonpreparatları |
Tampon pH 5.9 - 6.2 |
Tampon kodu 6 |
Tenekeli ürünler |
Tampon pH 6 - 62 |
Raf ömrü: ürüne göre sıcaklığı ayarlanır
Tampon kod 1 1 - 9 aya kadar
Tampon kod 2 2 ay ila 1 yıla kadar
Tampon kodu 3 - 9 ay
Tampon kodu 4 3 - 6 ay
Tampon kodu 5 3 ay ila 1 yıla kadar
Tampon kodu 6 1 ile 3 yıla kadar
Pişirmedenve kürden sonra KNQ2 ve KN03 kalıntısı |
Kg üzerinden nihai ürün |
kg başınaKN02 PPM Min - Maks |
KN03 Kg başına Min - Maks |
Tüm ısıtmalı Helal Jambon ürünleri |
10 -20 ppm |
- |
Tüm ısıtmalı karaciğer ürünleri |
- 25 ppm |
|
Tüm ısıtmalı kesme et ürünleri |
- 18 ppm |
|
Tüm ısıtmalı tenekeli ürünler |
5-15 ppm |
|
Tüm salam ürünleri |
- 20 ppm |
30 ppm |
Taze ve tütsü kürlenmiş etler vb ... |
- 25 ppm |
15-25 ppm |
100kg'lık bitmiş ürün başına |
sodyum klorit |
Potasyum tuzu |
Tüm ısıtmalı Helal Jambon ürünleri |
3/4 |
1/4 |
Tüm ısıtmalı karaciğer ürünleri |
3/4 |
1/4 |
Tüm ısıtmalı kesilmiş etürünleri |
3/4 |
|
Tüm ısıtmalı tenekeli ürünler |
|
1/4 |
Tüm salam ürünleri |
3/4 |
1/4 |
Kürlenmiş ürünler Taze- ve tütsü Sığıreti... |
1/4 |
1/4 |
Tampon ph değerleri: 24 saat sonra ürünleriçin haricifilm
|
Ürünler |
Min.- maks. |
Tampon koduvakumpaketleme |
Sığır eti - dana eti - Sığıreti - koyun etiPiliç göğüs eti ve hindi filetosu |
Tampon pH 4.5 - 5.2 Tampon pH 4.8 - 5.2 |
Tampon kodu 2vakumpaketleme |
Hamburger - taze kıyma et - taze sosis ve kasetine dayalı diğer taze ürünler - yağ - sıvı PH SıvıtamponFosfat + dekstroz + tatlandırıcıotlar |
Tampon pH 5 - 5.8 |
Tampon kodu 3vakumpaketleme |
Saf kıyılmış kas etiSığır - dana - Sığıreti + PH Sıvı tamponuFosfat ve dekstroz |
Tampon pH 5.1 - 5.8 |
Raf ömrü: ürüne göreuyum ısısı
Tampon kodu 1: 1 - 3 ay . Kas ürününe göre.
Tampon kodu 2: 1 - 2 ay Kas ürününe göre
Tampon kodu 3: 10-15 gün. Kas ürününe göre
ÜRÜN SERİSİ
| PH Sıvıtampon sistemleri
| PH Sıvı Sistemi
| Dünya Et Endüstrisi
| PH Sıvı Ekstresi
| Karaciğerpreparatlarında blok
| PH Sıvı Özüt Tampon fosfat 60151'inbeklenen faydaları
| Geleneksel pişmiş Helal Jambon kürler
| Yeni Satış
| PH SıvıKalitesinin kanıtlanmış gerçekliği
| Salam ürünü
| PH Liquid Belgium ve Belgosuc .....
| Bufferglucose Syrup Clean Label
|