Salam ürünü için tamponlu hat üretimi PHSıvı Özüt 601 veya
60148

Özet.

PH Sıvı Özüt 601 veya60148 ve Tampon fosfat 60152 ekleyerek ideal tampon 36 saat içinde eldeedilebilir. PH değeri 5.1'den 5.2'ye kadardır.
PH değerindeki bu dahahızlı düşüş salamı yapısal olarak daha güçlühale getirir ve zararlı bakterilerin büyümesini engellerken, laktobasit11, ürüne daha eşit bir renk veren tam potansiyele ulaşabilir.
Mikrokozitler, nitratın eşit bir şekildeparçalanmasını sağlar ve yağ asidinin kokulu(yağın sarımtırak renk değişikliği)dönmesini önlemek için PH Sıvı öz organik asitlerlebirleştirir. 25 aroma, salam ürünlerine kendi kokularını vetatlarını verir.

PH Sıvı Özü 601'i kullanmak için sekiz neden.

Tamponlanmış bir pHdeğeri: 5.1 - 5.2
Etin daha hızlı veistikrarlı renklendirilmesi
Pürüzsüz ve dilimlenebiliryüzey
Dolgun lezzet gelişimi
Kokpite karşı koruma
Daha istikrarlı ve dahabeyaz yağ
Daha uzun raf ömrü
Selüloz derileri kullanırken daha iyibağlama (cilt ürünü ayırmaz).

Yararlar için nedenler:

PH Sıvı Özü 601 veya60148'in kullanımı
fosfatlar
Başlangıç​​kültürleri
Sığır eti ve Sığıreti bileşenlerinin ph değeri 5.7'den az olmalıdır.
% 2.2 nitrit tuzu + 0.8 gsıradan pişirme tuzu
% 0.3 PH Sıvı özü 601veya 60148
% 0.3 Fosfatemix 60152/150 a300 gram MAX.
Kendi hesaplamasına görebaşlangıç ​​kültürleri
% 1,5 ön karışımproteinleri (sodyum kaseinat ve soya izolatları)
% 0.6 ön karışımşekerler - karışık otlar
Olgunlaşmasıcaklığı en az 20 ° C ve en fazla 23 ° C olmalı, dumanlamasıcaklığı en az 20 ° C ve en fazla 25 ° olmalı, deposıcaklığı 15 ila 17 ° C olmalı
Normal nem seviyesinebağlı kalın ve ticaretin uygulanabilir kurallarına uyun.

Salam kürleme sistemi için bileşim.

35 kg donmuş Sığıreti (her zamanki gibi)
35 kg dondurulmuş Sığıryağı
30 kg sığır eti (dondurulmamış)
3,5 kg RED STAR KuruBağlayıcı
2 Kg nitrit tuzu
800 gr standart tuz
500 grdekstroz
300 gr PH Sıvı Öz kodu601 veya 60148
150 gr Tampon fosfat 60152 250 gr başlangıç​​kültürleri
3 Gr Biber
1 gr nutmeg

Hat üretimi için uygulama yöntemi

Taze sığır eti300 gr PH Sıvı Ekstresi kodu 601 veya 60148 ve 300 gr ekstrasıvı, daha büyük hacim elde etmek için sıvıya eklenir vekıyılmış et için 300 gr tampon fosfat birlikte (kesici sistem).
Geri kalan her şey genellikledonmuş Sığır yağı, dondurulmuş Sığıreti, nitrine tuzu, dekstroz, LGA ISOLAAT proteini, biber, nutmeg,başlangıç ​​kültürleri ve standart tuz
Bu kütleyi, salam türü içindoğru tipte kıyın, salamın olgunlaşması veindirgeme başlangıç ​​sıcaklığıiçin aynı şekilde küçültülür.
İslim, vakum paketleme ve salamsatışı için hazırdır.

Bu, pH-evriminin ilk saatindengelen reaksiyondur.

Salam ürünü için tamponlu hat üretimi
Salam ürünü için tamponlu hat üretimi
günler

48 saat sonra bu sistemle 5.2 değerinde bir sabit pH eldeedersiniz.
PH değeri 5.2'nin üzerine çıktıkça I gram daha fazlaPH Sıvı Ekstrakt 601 veya 60148 eklenir ve tampon fosfat içinaynı dozda kalırsınız.
PH değeri 5.1'in altına düştüğünde 1 ila maksimum 2 gramTampon fosfat ilave edersiniz ve 3 gram / kg olan PH Likit Ekstrakt 601 veya60148'in aynı dozunu muhafaza edersiniz.

PH SıvıTampon sistemi olmadan ve Gela Pur C olmadan

PH SıvıTampon sistemi ve Gela Pur C ile

 


ÜRÜN SERİSİ | PH Sıvıtampon sistemleri | PH Sıvı Sistemi | Dünya Et Endüstrisi | PH Sıvı Ekstresi | Karaciğerpreparatlarında blok | PH Sıvı Özüt Tampon fosfat 60151'inbeklenen faydaları | Geleneksel pişmiş Helal Jambon kürler | Yeni Satış | PH SıvıKalitesinin kanıtlanmış gerçekliği | Salam ürünü | PH Liquid Belgium ve Belgosuc ..... | Bufferglucose Syrup Clean Label